SRB-BIH

KOSOVSKA POLICIJA UHAPSILA ŠESTORICU ZBOG ILEGALNOG KOCKANJA

Kosovska policija je tokom jučerašnjeg dana u Vučitrnu uhapsila šest osoba zbog “organizovanja piramidalnih šema i ilegalnog kockanja”.

Jedinica za istraživanje organizovanog kriminala, nakon primljenih dojava, uključila se u terensku proveru podataka, saopšteno je Kontakt Plus radiju iz Kosovske policije. 

Nakon sprovedenih istražnih radnji utvrđeno je da na nekim lokacijama u Vučitrnu rade ilegalne kockarnice, koje su zakonom već zabranjene.

Prema nalogu Osnovnog suda u Mitrovici, pretraženo je šest različitih objekata, za koje je utvrđeno, da se u njima odigrava ilegalno kockanje, navedeno je u saopštenju.

Na licu mesta uhapšeno je šest osoba: I. M. (1959), B. B. (1980), G.P.(1990), S.S. (1985), F. I. (1968) i V. M. ( 1996), a tom prilikom je zaplenjeno: 30 televizora, 17 računarskih kućišta, 2 telefona, 3 monitora, karte, ulaznice i druga dokumentacija, ističe se dalje u saopštenju.

Nakon saslušanja, odlukom tužioca, ovim licima određen je pritvor od 48 sati.

Kosovska policija iz Vučitrna, je izvela ovu operaciju u saradnji sa policijskom jedinicom iz Prištine i Opštinskom inspekcijom iz Vučitrna, a nakon uviđaja, navedene prostorije su zatvorene.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.