Kosova

Kosovë/ 214 raste aktive më koronavirus

Aktualisht Kosova ka edhe 214 raste aktive me koronavirus.

Sipas të dhënave të Instituti Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) prej 1032 personave që deri më tani janë konfirmuar si të infektuar me COVID-19, 789 janë shëruar dhe 29 të tjerë kanë vdekur.

Për të gjithë të vdekurit institucionet shëndetësore kanë thënë se kanë pasur edhe sëmundje të tjera shoqëruese.