Kosova

Kosovarja Mimoza Morina kandidon për herë të dytë për asamble në qytetin gjerman Wolfenbuttel

Mimoza Morina është duke kërkuar edhe një mandat si asambleiste në qytetin gjerman Wolfenbuttel.

Ajo garon në zgjedhjet lokale që do të mbahen atje, si kandidate e partisë së Unionin Kristian Demorkat (CDU).

Morina është specialiste bankare dhe në zgjedhjet e reja kërkon edhe një herë besimin për një vend në asamble.

No description available.
No description available.