Kosova

Kosovari që bëri tri ditë udhë deri në Hagë për ta mbështetur sot Thaçin

Kosovari bëri 2 030 kilometra rrugë nga Suhareka në Hagë, për ta mbështetur Thaçin.

Një i ri nga Suhareka, Shpejtim Veselaj, ka udhëtuar nga Kosova në Holandë për t’i dalë në mbrojtje presidentit të Kosovë.

Ai në një bisedë në emision Frontal në T7 ka thënë se kishte një motiv që ta nis rrugëtimin e tij prej të shtunës.

“Motivi im ishte që të udhëtojë për t’i përkrahur prijësit të cilit luftuan për lirinë tonë. Unë e kam ideal si fëmijë, sepse unë në luftë isha 13 vjeçar e kam ideal UÇK-në, i kam ideal ushtrinë e UÇK-së, kolosët e luftës; Hashim Thaçin e Veselin”, ka thënë Veselaj, i cili ka treguar se ka udhëtuar me makinën e tij nga Suhareka dhe mbërritur sot në mëngjes në Hagë. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.