Kosova

Kosovari ia lë emrin vajzës Vetëvendosje

Emra të shumtë e të ndryshëm kanë shqiptarët. Por në Kosovë shpesh herë emrat e fëmijëve vendosen edhe në bazë të ndonjë personaliteti të ngritur, apo me ndonjë domethënie interesante.

Madje shpesh herë lihen edhe emra të qyteteve, por së fundi dikush vendosi një emër edhe më të çuditshëm drejt vajzës së tij.

Qytetari i cili jeton në Belgjikë vendosi ta pagëzoje vajzën me emrin Vetëvendosje, bazuar në lëvizjen Vetëvendosje, partinë e Albin Kurtit, transmeton Indeksonline.

Vetëvendosje Poposhi ka mbushur tre vjeç dhe jeton në shtetin belg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.