SHËNDETËSIA

Kosova shënon bitën botërore të kancerit

Shoqata e Onkologëve të Kosovës dhe Klinika e Onkologjisë organizojnë aktivitete për të shënuar Ditës Botërore të Kancerit – 4 shkurtin.

Aktiviteti do të jetë në formë:

-Tryeze e rrumbullaket me përfaqësues të Qeverisë, menaxhmentit të SHSKUK, IKSHP dhe profesionistë të fushës (tema: sëmundjet malinje, sfidat e menaxhimit  të  tyre në botë dhe në vendin tonë)

-Takim informues me përfaqësues të mediave.

-Broshura informuese për sëmundjen e kancerit.