SPORT

Kosova pjesemarrese ne Kampionatin Evropian individual per senior/e ne pingpong

Perfaqesuesja e Kosoves ne pingpong sot ka udhetuar per te marr pjese ne Kampionatin Evropian individual i cili do te mbahet ne Munih te Gjermanise nga data 13 – 21 gusht ku do te perfaqesohet nga Fatih Karabaxhaku dhe Linda Zeqiri.

Kosova ne kete kampionat do te garoje ne kategorite individuale, çifte per meshkuj, çifte per femra dhe çifte te perziera. Poashtu kryetari i Federates z.Jeton Beqiri do te jete prezent ku do te marr pjese ne Kongresin e ETTU-se i cili do te mbahet me 20 gusht.

Per me shume info:

https://www.munich2022.com/en/table-tennis

https://www.ettu.org/…/european…/general-information/

Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort