SPORT

Kosova merr pjesë në Kampionatin Ballkanik për të rinj në Bullgari

Në Albena të Bullgarisë nga 23 deri më 27 qershor do të organizohet kampionati ballkanik për të rinj, ku janë paraqitur të marrin pjesë 10 shtete ballkanike që janë pjesë të unionit ballkanik. Në këtë kampionat do të marrë pjesë edhe përfaqësuesja e Kosovës që sot janë nisur me 4 kategoritë.

Junior Meshkuj

• Blendi Hajdari
• Fatih Karabaxhaku
• Sylejman Çerkini
• Dardan Imami, trajner

Junior Femra

• Jerina Rexhepi
• Lene Osmani
• Shega Hashani
• Ridvan Hashani, trajner

Kadet Meshkuj

• Adriatik Maloku
• Anes Behluli
• Erjon Reka
• Ardian Lamaxhema, trajner

Kadet Femra

• Adea Babuni
• Anda Qeku
• Dea Salihu
• Osman Qeku, trajner

Gjyqtarë

• Eroll Karabaxhak

Udhëheqës i delegacionit

• Qamil Vishaj

I urojmë sukses përfaqësueses sonë që përveç kampionëve nga Kosova (Fatihu e Shega) që janë shpresa e Kosovës për medalje, kësaj radhe reprezentacionit i janë shtuar edhe dy lojtarë nga Gjermania me nënshtetësi kosovare (Anda dhe Dea). /Kosova.info/