Kosova

Kosova.info vjen me ofertë për reklamim gjatë “Fushatës Zgjedhore”

Me rastin e afrimit të zgjedhjeve, Kosova.info, bënë ofertë speciale për reklamim gjatë “Fushatës Zgjedhore”.

Përmes kësaj oferte partive politike dhe kandidatëve për deputetë i ofrohet mundësia të bëjnë promovim gjatë fushatës zgjedhore 2019.

Për të marrë informacionet e duhura mund të kontaktoni në

[email protected]

Ose në numër telefoni: +38349272085

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.