Kosova

Kosnett dhe Guccati flasin për veteranët e UÇK-së

Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni Gucati ka zhvilluar një takim virtual me ambasadorin e SHBA’ve në Kosovë, Philip Kosnett, ku kanë biseduar për situatën e tanishme në vend dhe për veteranët e UÇK’së.

“Falënderoj edhe një herë ambasadorin për sinqeritetin e tij dhe përkrahjen që SHBA’të kanë ndaj Kosovës”, ka shkruar Gucati në Facebook.

Fotografia e Hysni Gucati

Postim i plotë:

Hysni Gucati

Gjatë takimit virtual me ambasadorin e SHBA’ve në Kosovë z.Philip S. Kosnett.
Biseduam për situaten e tanishme në vend , dhe për veteranët e UÇK’së. Falenderoj edhe një herë ambasadorin për sinqeritetin e tij dhe përkrahjen që SHBA’të kanë ndaj Kosovës.

Fotografia e Hysni Gucati

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.