Kosova

Korrespodenti i RTK-së aderon në PDK

Gazetari i RTK-së, Asllan Bajrami i është bashkuar PDK-së.

Lajmin e ka bërë të ditur, kandidati i kësaj partie për kryeministër, Enver Hoxhaj.

“Sot, Asllani iu bashkangjit platformës tonë për rimëkëmbjen e shtetit, për rimëkëmbjen e ekonomisë, shëndetësisë e të sundimit të ligjit, sepse e di që PDK është e vetmja parti që ka kontribuar në shtetndërim dhe në ruajtjen e vlerave kombëtare! Mire? se vjen Asllan!”, ka shkruar Hoxhaj.