Kombëtare

Koronavirusi godet për herë të dytë Thumanën e rrënuar nga tërmeti, banorët me sytë nga qeveria

News24 udhëtoi në Thumanë, në një nga zonat më të prekura nga tërmeti tragjik i 26 nëntorit, ku humbën jetën dhjetra persona dhe qindra shtëpi u rrënuan.

Përveç gjendjes së vështirë ekonomike dhe jetesës ende në çadra, familjeve në Thumanë u duhet të qëndrojnë të izoluar duke iu bindur urdhërit të qeverisë për shkak të situatës me koronavirusin.

Banorët e Thumanës i bëjnë thirrje shtetit t’i ndihmojë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.