Kuriozitet

Koronavirusi/ Elefantët hyjnë në fermën e zbrasur nga karantina dhe dehen me verë

Përreth botës ka 200,000 raste të konfirmura me koronavirus, por një tufë elefantësh nga Kina gjetën një mënyrë shumë argëtuese për të përfituar nga fakti që shumica e njerëzve janë vetë-izoluar.

Në një fermë në provincën Yunan elefantët përfituan nga situate.

Tufa prej 14 elefantësh u fut në një fshat për të gjetur ushqim. Por gjërat morën një kthesë tjetër, kur u ndeshën me 30 kg verë misri.

Dy meshkuj humbën ndjenjat, por nuk pati asnjë problem të nesërmen në mëngjes kur u zbuluan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.