Rajoni

Konfirmohet edhe një i infektuar me koronavirus në Bosnjë dhe Hercegovinë

Në Sarajevë është regjistruar edhe një rast me koronavirusin e ri, tha për Radion Evropa e Lirë, Sebija Izetbegoviq, Drejtore e Qendrës Klinike të Universitetit të Sarajevës (KCUS).

Personi i infektuar erdhi nga Turqia 14 ditë më parë.

Edhe dy testime u kryen gjatë natës, por ato ishin negative.

Numri aktual i të infektuarve në Bosnjë dhe Hercegovinë është: 185.