Kombëtare

Komuna e Drenasit njofton se çerdhet nuk do të hapen deri në njoftimin tjetër

Komuna e Drenasit, njofton të gjithë prindërit që mos t’i dërgojnë fëmijët në çerdhe deri në një njoftim tjetër.

Kjo për shkak se komuna nuk ka pranuar ndonjë vendim zyrtar lidhur me hapjen e çerdheve private dhe publike.

Njoftim i plotë: