Hi Tech

Kompania Facebook dhuron maska mbrojtëse

Shefi kompanisë Facebook, Mark Zuckerberg, tha të dielën se kompania e mediave sociale ka dhuruar rezervën e saj urgjente prej 720,000 maska për t’u siguruar punonjësve shëndetësorë më shumë pajisje mbrojtëse.

Shtetet e Bashkuara po ballafaqohen me rritje të kërkesës për maska të frymëmarrjes për shkak të përhapjes së koronavirusit të ri. Departamenti i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore në ShBA synon që gjatë 18 muajve të ardhshëm të blejë 500 milionë maska.

Leave a Reply

Your email address will not be published.