SPORT

Komentatorët sportivë qajnë në studio

Dy prezantues lokalë futbolli janë pushtuar nga emocionet, si çdo tifoz i thjeshtë, duke harruar detyrën për të cilën ishin në studion televizive.

David Samudio dhe Miguel Angel Remón shpërthyen në lot dhe u hodhën në krahët e njëri-tjetrin gjatë ekzekutimit të himnit kombëtar të Panamasë.

Të shtunën më 18 qershor ekipi përfaqësues i Panamasë bëri debutimin e tij historik në një kupë bote, duke u ndeshur me përfaqësuesen e Belgjikës.