KULTURË

Koleksioni i rrallë me instrumente muzikore të vjetra shqiptare (Video)

Ermal Sela, është muzikant dhe koleksionist i veglave muzikore të të gjitha trojeve shqiptare.

Ai deri tani ka grumbulluar instrumente muzikore nga më të ndryshmet dhe jo pak.

Në koleksionin e tij privat ka një pasuri prej 300 veglash dhe më e vjetra është 300 vite. Por cila është ajo?

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni insertin.