Kjo është supervilla e re e Behgjet Pacollit në Marec – iftari i fundit këtu ishte 36 vjet më parë…

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli ka prezantuar supervillën  e re në fshatin e tij të lindjes në fshatin Marec të Prishtinës. Ai tha se iftari i fundit me familje në këtë fshat ishte 36 vjet më parë.

E sot para 36 ditësh ata janë mbledhur sërish si familje për të ngrënë iftar.

“Iftari ynë i fundit në Marec ishte 36 vjet më parë. Sonte me familjen time të ngushtë dhe vëllain tim Selimin jemi ne iftarin e parë, në shtëpinë e re në trojet e vjetra te Marecit!”, ka shkruar Pacolli.

Go to TOP