Show Biz

Kjo është shqiptarja me të cilën po bashkëpunon Kim Kardashian

Përveç grimierit Mario Dedivanovic, tani Kim Kardashian ia beson kujdesin për lëkurën e saj një tjetër shqiptareje.

Bëhet fjalë për kosovaren Toksa Husted, një eksperte për kujdesin e lëkurës së fytyrës.

Toska ka një qendër estetike të sajën në Amerikë dhe prej vitesh përkujdeset për fytyrat e yjeve më të famshme në Hollywood.

Toska ofron shërbime të veçanta estetike dhe shpesh herë revistat më prestigjioze e bëjnë pjesë të shkrimeve të tyre.

Dhe së fundmi edhe Kim Kardashian dhe nëna e saj Kris Jenner, kanë zgjedhur Toskën për përkujdesin e fytyrës së tyre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.