Life Style

Kjo është ngjyra në trend e kësaj vjeshte

NEW YORK, NEW YORK – SEPTEMBER 10: Kayla Seah is seen wearing mint green overall outside Sally LaPointe during New York Fashion Week September 2019 on September 10, 2019 in New York City. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)

Fëstëkë, mentë, sherebel, aloe vera … një përzierje ngjyrash e këtyre bimëve është ‘receta’ fituese e ngjyrave të kësaj vjeshte.

Nëse i kushtoni vëmendje stilit të rrugës, mund të keni vërejtur hije të lehta të gjelbëra që po vishen tani, njofton Klan Kosova.

Kthehu në shkurt dhe shikoni dizajnerët sikur Marc Jacobs dhe Sally La Pointe që kanë krijuar modelet e tyre në ngjyrën e famshme. Kjo u përkthya edhe në jetën reale dhe u përqafua nga shumë të famshëm sikur Rihanna, Gigi Hadi dhe Zendaya.