Love & Sex

Kjo është mosha kur gruaja përjeton seksin më të mirë të jetës04

Ju mund të supozoni se jeta juaj seksuale arrin kulmin në të njëzetat. Në fund të fundit, këto janë vitet e pakujdesshme, aventurat vetëm për një natë, miq me përfitime dhe dashuritë e para të vërteta.

Por sipas hulumtimeve të reja, mosha që gratë pretendojnë se kanë seks më të mirë dhe më të përmbushur është në moshën 36 vjeç.

2,600 gra u pyetën nga Aplikacioni kontraceptiv Ciklet Natyrore, në lidhje me përvojën e tyre të orgazmave, ndjenjat e tërheqjes dhe sa i pëlqente seksi.

Përgjigjet e tyre u analizuan më pas nga grupmoshat – të reja (nën 23 vjeç), të mesëm (23-35) dhe më të vjetër (36 e më shumë).

Kur bëhet fjalë për tërheqjen seksuale, gratë e moshës 36 vjeç e lart dëshmuan se ishin më të sigurtat me veten e tyre dhe se ndiheshin seksi.

Gratë e kësaj moshe ishin ato që kënaqeshin më shumë dhe raportonin orgazma më të shpeshta dhe të mira.

Në mënyrë të ngjashme, 86 përqind e grupmoshës e kësaj grupmoshe thanë se kishin seks të shkëlqyeshëm gjatë katër javëve të fundit krahasuar me 76 përqind në grupin e mesëm dhe vetëm 56 përqind të moshës më të re.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.