Kosova

Kjo është lista e plotë e koalicionit AAK-PSD

Koalicioni mes Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës dhe Partisë Socialdemokrate tashmë kanë vendosur për emrat të cilët do të kandidojnë.

Kësaj liste do t’i prijë kandidati për kryeministër nga ky koalicion dhe kryeministri i deritanishëm, Ramush Haradinaj.

Ndërsa kreu i PSD’së, Shpend Ahmeti do të jetë i fundit në këtë listë. 

Kjo është lista e plotë: 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.