Life Style

Kjo është dasma e vitit 2019, më e bukura në Kosovë

Rrjetet sociale janë bërë edhe trend i vlerësimit të shumë performancave nga publiku i gjerë, por edhe të dasmave të cilat janë të shumta në Kosovë.

Danieli dhe Marijeta janë çifti që kanë bërë dasmën më të bukur për këtë vit në Kosovë, sipas përdoruesve të rrjeteve sociale. Dasma e tyre është vlerësuar jashtëzakonisht shumë në Facebook dhe Instagram. Për më shumë ndiqeni videon dhe vlerësojeni edhe ju:

Marieta ❤ Daniel – Epic wedding 2019

Marijeta ❤ Daniel – Epic wedding 2019 ?#SmartMedia#PoweredbyPlusTelevizion#Nextlevelcreative#Book for 2020,2021#Call +38349510500Music credits: Liam Payne, Rita Ora – For You – https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY

Gepostet von Smart Media am Sonntag, 18. August 2019