Kosova

Kjo është agjenda e Kryeministrit Hoti për ditën e sotme

Kryeministri i Republikës së Kosovës, ka një agjendë të ngjeshur për sot – shkruan Kosova.info

Në orën 11:00 Kryeministri Avdullah Hoti pret në takim ambasadorin e Austrisë në Kosovë, Christoph Weidinger. 

Në orën 12:00 ai pret në takim ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt.

Ndërsa në orën 13: 30 Kryeministri Avdullah Hoti prezanton në Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës platformën e Qeverisë së Kosovës për dialogun./Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.