Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kina shpall partneritet të ngushtë energjetik me Rusinë

Kina ka deklaruar se është e gatshme të krijojë një partneritet më të ngushtë me Rusinë në çështjet e energjisë për të garantuar sigurinë globale të energjisë.

Presidenti Xi Jinping e bëri deklaratën pikërisht në kohën kur grupi i kombeve G7 përgatitet të vendosë masa të reja mbi eksportet e naftës të Rusisë.

“Kina është e gatshme të punojë me Rusinë për të krijuar një partneritet më të ngushtë energjetik, për të promovuar zhvillimin e energjisë së pastër dhe të gjelbër dhe për të ruajtur së bashku sigurinë ndërkombëtare të energjisë dhe stabilitetin e zinxhirëve të furnizimit të industrisë”, tha Xi.

Deklarata mund të përfaqësojë një zhgënjim për ata që ushqejnë shpresa se Kina mund të kërkojë të distancohet nga pushtimi i trazuar i Ukrainës nga Vladimir Putin.

Megjithatë, është e mundur që vërejtjet janë kryesisht simbolike dhe nuk pasqyrojnë ndonjë zhvillim të rëndësishëm në marrëdhëniet midis vendeve aleate.

Go to TOP