Pa kategori

Kina raporton vetëm për një rast të ri me koronavirus

Kina raportoi vetëm për një rast të ri me koronavirus të martën, krahasuar me 17, një ditë më parë.

Komisioni Kombëtar i Shëndetit tha se rasti i ri në Mongolinë e Brendshme është importuar.

Nga 17 rastet e reja të hënën, pesë kanë qenë në Vuhan, qytetin ku koronavirusi ka shpërthyer vitin e kaluar.

Përpara tyre, Vuhani nuk ka pasur asnjë rast të ri për më shumë se një muaj.

Në total, Kina ka raportuar për mbi 84,000 të infektuar me koronavirus dhe për mbi 4,600 viktima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.