Bota

Kina dhe Turqia me më së shumti gazetarë të burgosur

Sipas Komitetit për Mbrojtjen e Gazetarëve, 250 gazetarë janë burgosur gjatë vitit 2019 në të gjithë botën.

Kina e Turqia janë në krye të listës.