ROZË

Khloe Kardashian godet me fotot e fundit

Khloe Kardashian ka bërë makeup si një Barbie për të bërë një fotosesion për “Good American”…por disa fansa kanë ngritur spekulimet se ajo ka bërë operacion plastik.

Ajo është duke promovuar linjën e re të veshjeve për “Good American”.

Por, Khloe Kardashian ka bërë që të flasin të gjithë për të pasi që është paraqitur në një veshje të nxehtë dhe seksi ngjyrë rozë.

Por, motra e Kim Kardashian ka bërë që fansat të flasin për të duke thënë se ajo ka bërë operacion plastik hundën.