Kosova

KFOR-i amerikan përuron një…

Ushtarët e KFOR-it amerikan gjatë ditës së sotme kanë përuruar një kënd lojërash në  fshatin Lebanë të komunës së Prishtinës.

Projekti u iniciua dhe finalizua nga Ekipi Italian i Ndërlidhjes dhe Monitorimit që operon në rajonin e Prishtinës, dhe u financua nga NATO. “KFOR-i është çdo herë të kontribuojë në mënyrë të paanshme për një mjedis të sigurt për të gjithë qytetarët e Kosovës”, thuhet në njoftimin e tyre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.