Kosova

Këto vende mesin sot pa ujë në Pejë

Një prishje që ka ndodhur sot në gypin qëndror në rrugën tranzit tek Ura e Kfor-it në Pejë, ka lënë pa furnizim me ujë disa fshatra në këtë anë.

Loxha, Krstovci, Gorozhdeci, Babiqi dhe Bashkësia “Dardania 3”, nuk do të kenë ujë gjatë ditës së sotme.

Në vendin e ngjarjes kanë dalur edhe ekipet e Hidrodrinit.

Furnizimi me ujë pritet të kthehet sot pas orës 17:00.


Shfaq më shumë