Love & Sex

Këto janë pozicionet e reja të seksit që do ju çmendin

Nëse jeni të dëshpëruar të provoni diçka të re në dhomën e gjumit – kjo lëvizje e re seksi do t’ju bëjë të egër.

Pozicionet e seksit si ” Spider Monkey ” dhe ” Snoë Angel ” janë bërë një hit i madh me çifte. Por nëse këto lëvizje janë shumë më të ulëta për ty, këtu është një tjetër që do t’ju çmend.

Quhet “Pretzel Dip” dhe kjo lëvizje mund të jetë ajo që kërkoni. Ky pozicion ka rritur edhe më shumë dëshirën për seks, kur çiftet e kanë provuar për herë të parë.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483