Love & Sex

Këto janë 10 shtetet më të kënaqura seksualisht

Në një listë të publikuar nga The Economist, shteti popullsia e të cilit është më e kënaqur seksualisht, është Zvicra.

Lista vijon me Spanjën në vend të dytë dhe Italinë në vendin e tretë. Renditja vijon më pas me, Brazilin, Greqinë, Hollandën, Meksikën, Indinë, Australinë dhe Nigerinë.

Më poshtë lista e 10 vendeve më të kënaqura seksualisht:

Image
//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483