Kosova

Këta janë kandidatët për deputetë të LDK-së në Pejë

Ish-deputetja e Kosovës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës ,Besa Gaxherri, pas mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm të partisë i ka deklaruar kandidaturat për deputetë nga komuna e Pejës.

“Ne sapo dolëm nga takimi. Nga Peja si kandidat për deputet janë propozuar: Kujtim Shala, unë (Besa Gaxherri), Ramiz Kelmendi, Shkumbin Gashi dhe Mikete Hajdari. Po punohet mjaft dhe edhe mbledhja e sotme ka kaluar në frymë të mobilizimit të përgjithshëm për fitore. Ne jemi të sigurt se jemi fitues”, ka deklaruar mes tjerash Besa Gaxherri për “Radio 1′

Gaxherri ka thënë se takimi ka kaluar në frymë shumë të mirë dhe mobilizuese.

Shfaq më shumë
//dopansearor.com/4/3473483