Video

Kështu lidhni tojat për dy sekonda!

Edhe pse duket paksa e komplikuar, kur ta mësoni këtë, tojat më nuk do t’ju zgjidhen edhe aq lehtë.

Besojmë që kur keni qenë i vogël shpesh jeni munduar që shpejt dhe lehtë t’i lidhni tojat e që të mos i bëni nyjë.

Truk i pabesueshëm se si të mësoni fëmijët që shpejt dhe lehtë t’i lidhin tojat.

Për këtë truk nevojitet që vetëm të keni gishta të shkathët dhe të shpejtë.

Shikoni këtë video, mbase lidhja e këtillë e tojave do t’ju pëlqejë, transmeton Telegrafi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.