Kosova

Këshilltari i kryeministrit: Tuxharllëk mund të bëni vetëm me tokën e babës

Avni Arifi, këshilltar i kryeministrit Ramush Haradinaj, ka thënë se tuxharllëk mund të bëhet vetëm me pronat e babës, por jo me territorin e Republikës së Kosovës.

Përmes një reagimi në rrjetin social Facebook, Arifi, e ka quajtur humbje të shtetësisë dhe territorit, tuxharllëku me territor për me shumë shtetësi.

“Tuxharlëku me territor të Kosovës për më shumë “shtetësi” është humbje edhe e territorit edhe e shtetësisë. Kërkush s’ka të drejtë me qitë n’pazar territor të Kosovës . Veç me pronat e babës bohet tuxharllëk”, ka shkruar Arifi. 

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/lajme/keshilltari-i-kryeministrit-tuxharllek-mund-te-beni-vetem-me-token-e-babes-612571/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.