Love & Sex

Këshilla për meshkujt për të pasur seks të mirë

Gjatë marrëdhënieve seksuale, qëllimet e meshkujve janë të kënaqen vetë e t’i sigurojnë partneres një orgazëm të kënaqshme.

Në pamje duket si diçka e thjeshtë, që arrihet fare lehtë, por në të vërtetë ndodh e kundërta.

Për të mos lejuar që asnjëri nga të dy të dalë i pakënaqur nga dhoma, ne do t’ju tregojmë disa këshilla që meshkujt edhe të japin, edhe të marrin atë që duan.

Seksi nuk është garë me makina

Kur themi që seksi nuk është garë me makina, nënkuptojmë që t’i marrim gjërat me ngadalë e duke lënë vend për të eksploruar. Pra, mos e lini gjuhën dhe duart pushim gjatë gjithë kohës.

2. Jepini asaj kohë

Nëse doni të keni marrëdhënie seksuale në mëngjes, vendoseni alarmin të paktën 20 minuta më herët. Vajzat nuk duan të bëjnë seks nëse janë vonë për në punë apo për aktivitete të tjera.

3. Përdorni mimikën

Mimika është një nga përbërësit e recetës për të pasur një orgazëm siç duhet (dhe dëshirohet). Ushtrohuni që ta shfaqni përjetimin e kënaqësisë edhe në fytyrë, pasi kjo stimulon trurin e partneres për të prodhuar hormone.

4. Përdorni gjuhën

Me siguri ju e përdorni vazhdimisht gjuhën, por duhet ta përdorni atë me mend në kokë e jo vetëm “jashtë e brenda”. Pra, i keni parasysh filmat spanjollë? Merrni vetëm pjesën e përdorimit të gjuhës në pjesët delikate të trupit.

5. Thojini asaj atë ç’ka ajo do të dëgjojë

Ka disa shprehje që partnerja juaj “vdes” t’i dëgjojë teksa bëni seks. “Oh, dua të të kënaq!” është një nga këto shprehje.

 6. Përdorni parfumet që asaj i pëlqejnë

Nuk ka gjë më të mirë se sa një parfum i mirë kur ajo afrohet pranë qafës tënde. Prandaj, para se të hysh në dhomë, spërkate veten me parfumin që ajo pëlqen të nuhasë. Në të kundërtën, mos e provo.

 7. Tregojini pasionin

Pasion do të thotë të jesh i përfshirë në një gjë e jo të jesh i shpërqendruar në shumë veprime. Pra, ajo që duam të themi është se kur ndodhesh sipër apo poshtë, nuk ka rëndësi, mundohu të mos i japësh idenë se do të kapësh telefonin sa më shpejt. Kjo i thotë se ajo nuk është në gjendje të të mbajë për vete.

 8. Përdorni pajisje si vibratorë

Makinat larëse do të ishin perfekte. Përveçse do t’ju jepte mundësi të eksploroni me gjymtyrët tuaj, gjithashtu shton kënaqësinë në maksimum.

9. “Ndizeni” në makinë

Duke u puthur në makinë rritet niveli i testeronit dhe estrogjenit, por lëreni me kaq. Pjesën tjetër ruajeni për në dhomën e gjumit. Ndoshta mund të hasni edhe një ashensor gjatë rrugës për në dhomë. Shfrytëzojeni. Por ama, seksin ruajeni për në dhomën e gjumit.

10. Provoni “gjëra” të reja

Pozicionet e ndryshme gjatë seksit jo vetëm që janë më emocionuese por edhe ofrojnë mundësinë për ta përjetuar kënaqësinë në mënyra të ndryshme. Interneti ju ofron dhjetëra pozicione, kështu që mos rrini vetëm në Facebook apo Instagram, por eksploroni edhe të tilla tema.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.