Video

Keni humbur çelësat? Veproni kështu! (video)

Nëse harroni gjthmonë se ku i keni lënë çelësat tuaj, mos u shqetësoni.

Ju nevojitet vetëm një minutë që ta çelni drynin dhe brengat tuaja do të zgjidhen.

Kjo video to t’ju tregojë se si të hapni një dry pa pasur nevojë për çelësin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.