Show Biz

Këngëtarja shqiptare ‘copy paste’ e Ariana Grande

Po ngjakan aq shumë, por, nuk e kemi vërejtur.
Fjala është për Sophie Castriota pasardhësja e  Gjergj Kastrioti – Skënderbeut dhe Ariana Grande, të cilat në pamje duken si “dy pika uji”.

Kjo gjë u bë akoma më e dukshme, në momentin kur Sophie, mbesa e Gjergj Kastriotit, e lansoi këngën e re.

Ndoshta edhe pse u inspirua në stil të Arianës në klip, vërtetë, ngjashmëria mes tyre është e frikshme!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.