Show Biz

Kendall Jenner do fëmijë me shokun e saj

Ajo bëri shaka në fillim të këtij viti se nuk do të donte fëmijë edhe pse të gjitha motrat e saj janë tashmë prindër.

Por Kendall Jenner duket se e ka ndryshuar zemrën të dielën kur postoj një seri fotosh në Instagram me nipërit e saj Saint West dhe Psalm gjashtë muajsh.

Ajo madje me shaka tha se do të bëntë fëmijë me shokun e saj Fai Khadra derisa përqafone fëmijët e motrës, Kim./B

Image

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.