Show Biz

Kendall Jenner dhe Bella Hadid sundojnë sfilatën e Versace

Kendall Jenner dhe Bella Hadid janë të njohura si dy nga supermodelet më të kërkuara.

Ato e dëshmuan edhe një herë këtë ndërsa pushtuan sfilatën e Versace në gjatë Javës së Modës Milano.

Ato ecën në pasarelë për të shfaqur koleksionin pranverë/verë për vitin 2019 të markës më të famshme të rrobave.

Ato e dëshmuan edhe një herë këtë ndërsa pushtuan sfilatën e Versace në gjatë Javës së Modës në Milano./Kosova.info./

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vajzat ecën në pasarelë për të shfaqur koleksionin pranverë/verë për vitin 2019 të markës më të famshme të rrobave.

Kendall e Bella, dy shoqe të ngushta, dukeshin mahnitëse në pasarelë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.