Kosova

KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime në rrejt ditën e nesërme.

Andaj edhe priten ndërprerje të energjisë në disa komuna.

Njofitmi i plotë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit do të bëhen në këto vende:

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Policia (kodi: 53000010) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Agjencioni i Regjistrimit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polanë, Poberxhë, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV ONIX (kodi: 50052006) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Vendet: Banja, Dobrusha, Lubovë, Orobert, Kaliqan, BRRE Onix Solar.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në  Orrobërdë.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragobili (kodi: 82082006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve, përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

Prizren

 1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Krusha (kodi: 30034011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni “10Maji”, Seperacioni “Agimi”, Separacioni “Isa Rexhepi”, Seperacioni “Arbëria”, Seperacioni “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kamenica (kodi: 31000029) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja e Gurishti, Petrova dhe Lagjja Arbana.

Arsyeja: Shkarkimi i daljes 10kV Kamenica me LP e ri të ndërtuar.

05.06.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Çikatovë (kodi: 16100011) prej orës 08:00-08:30 dhe nga ora 17:00-18:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Gllanasellë Nikajt (kodi: 16100011135) prej orës 08:00 deri në ora 18:00

Vendet: Gllanasellë Nikajt.

Arsyeja: Ndërrimi i pajisjeve në trafostacion.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja nr.21 (kodi: 11000022) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr.Ndue Përlleshi, rr. Enver Maloku dhe Rruga B – një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr. 30-Tregtia (kodi: 11000023) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Lagjja Mati-1 një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Bali Kabashi-Cima (kodi: 19000033160) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Objekti Cima.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Rrustem Rukolli N.N.”R&Rukolli”Sh.p.k. (kodi: 11000014263) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV Bregu i Diellit 2 trafo 5 (kodi: 11000014116) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Objekti Cima.

TS 10/04kV “Tau-Gen Engineering” Sh.P.K. (kodi: 11000014267) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Objekti Cima.

TS 10/04kV Prona Union (kodi: 11000014209) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Rrustem Rukolli-R&Rukolli, Bregu i Diellit 2 trafo 5, Tau-gen Engineering dhe Prona Union.

Arsyeja: Punimi i lidheseve dhe energjizimi i kabllove.

05.06.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Banesat e Tjerrtores (kodi: 19100002059) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Drini Bardh 2 (kodi: 19100002060) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Ragip Mustafa”Olti Trasing” (kodi: 19100002096) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Banesat e Tjerrtores, Drini i Bardh 2 dhe Ragip Mustafa “Olti Trasing”.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve sipas ekipit të pranimeve teknike, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Suhadoll (QMI) (kodi: 41000020) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjen e Re, fshati Suhadoll-Skullan, Leinë, Radevë,  Skullan dhe Llugë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës dhe montimi i konzollës, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Thertorja (kodi: 60062012) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fani, Therrtorja, Fludi, TMK-ja, Stacioni i pompave Velekincë, Resti dhe Laza.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës hyrje/dalje, sipas  pëlqimit elektro-energjetik.

Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort