Kosova

KEDS njofton: Ndërprerjet e energjisë elektrike në disa pjesë të vendit

Kompania Kosovare për Distribuim të Energjisë Elektrike (KEDS) njofton se në disa pjesë të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Sipas KEDS-it, kjo ndërprerje do të jetë për shkak të punimeve të planifikuara.

Rajoni i Pejës

1.

Në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshkë dhe Zahaq.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Stabilimenti -Degëzimi Gllaviqica nga ora 11:15 – 13:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

Lokal N.T.SH. SHALA M.

Ramun Debelashët

Gllaviqicë e reja

Gllaviqica

Valon Sadiku

Sep. Naim Dakaj

Beton Plus-Adnan Spahija

NTSH “Vranina”

Gllaviqica

Leshan UN

Leshan -Lagjja Tahirmurat

Leshani l

Kërstovci

Betonjerka

Leshan- B.Krasniqi Separacion

Leshani ll te xhamia

Leshani 4

Shala Immobilien-Bashkim sh

Kliqina ll

Lagjja Shurdhaj Leshan

Jabllanicë e Leshanit G.TH

Kliqina l

Pompat e ujitë – Jabllanicë

Seperacioni Valdet Gashi

Rosujë e reja Hysenaj

Rosujë Gurthues

Rosujë e vjetra

Rosuja 5

Rosuj Janoshët

Dardan Dervishaj

Vendet: Fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

3.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Stabilimenti – Degëzimi Sferka nga ora 10:00 – 11:00 dhe nga ora 14:00-15:00

Trafostacionet që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

Zahaq G.Rama

Zahaq Ukë Atashi

Llabjan Kelmendët

Dukagjin Peja

Hysen Gashi

Kushtrim Nitaj

Eling-Pantelat Solare

Sferkë e Thatë 2

Svërkë e Thatë 1

Trestenik 2

Lutogllava 5

Lutogllava 4

Lutogllava 1

Lutogllava 3

Lutogllava 2

Vranina Llabjan

Vendet: fshatrat: Lutogllava Tersteniku dhe Leshani, Sverka.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Rajoni i Prizrenit

1.

Në NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet

Dalja 10kV Kulla (kodi: 31000004) prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 181 Pellazgët, 190 Ulpiana, 192 Tefik Çanga (një pjesë), 193 Marie Kraja (një pjesë), 193 Fahredin Hoti (një pjesë), 198 Vjosa, 199 Shkodra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 201 Ajdin Rrahmanaj, 202 Akili, 203 elena Gjika (një pjesë), 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 208 Flamuri (një pjesë), 216 Rozafa Kulla, 217 Selver Maçkaj, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe 225 Ali Ibra (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS Banesat e TMK-së.

2.

Në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet

Dalja 10kV Krusha (kodi: 30034011) prej orës 13:30 deri në ora 15:30

Vendet: shatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS Banesat e TMK-së.

Rajoni i Gjakovës

1.

Në NS 35/10 kV Malisheva do te ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumator), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardh, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë. Arsyeja: Energjizimi i trafos së re.