Kosova

KEDS: Në këto komuna pritet të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se sot do të ketë ndërprerje të rrymës në disa komuna.

Kjo për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i KEDS’it:

22.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Instituti II (Kodi: 50000001) nga ora 11:30 deri në ora 12:30.

Vendet: rrugët: Ali Bajraktari, Arif Reka (një pjesë), Asllan Sylejmani (një pjesë), Bali Idrizi (një pjesë), Demë Isufi (një pjesë), Fidanishte, Jahë Kabashi, Kasim Shala, Mitrush Kurteli (një pjesë), Muaharrem Gashi (një pjesë), Myrvete Maksutaj (një pjesë), Rexhë Rexhaj (një pjesë), Rrusta i Sadri Elezit (një pjesë), Sylejman Vokshi (një pjesë), Sadik Hamza (një pjesë), Sali Murati (një pjesë), Smajl Rexhaj (një pjesë), Syl Selimi (një pjesë), Xhavit Lajqi (një pjesë) dhe Zhukë Haxhija (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Instituti III (Kodi: 50000002) nga ora 12:30 deri në ora 13:30.

Vendet: rrugët: Adem Jashari, Adem Thaqi, Atë Shtjefën Gjeqovi, Dedë Gjon Luli (një pjesë), e Batonëve, Fidanishte (një pjesë), Gjin Bua Shpata (një pjesë), Iliaz Pashë Dibra, Islam Tabaku (një pjesë), Mbretëresha Teutë (një pjesë), Papa Klementi XI (një pjesë), Sali Rama (një pjesë), Skender Gega (një pjesë), Terolit, Ymer Basha (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele.

3.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rrokaqielli (Kodi: 50000005) nga ora 13:30 deri në ora 14:30.

Vendet: Rrugët: Adem Jashari, Adem Thaqi (një pjesë), Ahmet Gjikolli, Atë Shtjefën Gjeqovi (një pjesë), Bill Klinton, Demostratat 1968 (një pjesë), Esat Mekuli (një pjesë), Hasan H. Murati (një pjesë), Mbretëresha Teutë, Ndue Bytyqi (një pjesë), Nuredin Gërvalla (një pjesë), Shaban Polluzha (një pjesë), Shpetim Bojku, Sylë Hasani, Vëllezërit Kelmendi, Vëllezërit Topulli dhe Ymer Basha (një pjesë)..

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet

Dalja 10kV Blloku i Banesave (Kodi: 50000012) prej orës 14:30 deri ne ora 15:30

Vendet: rruga Adem Jashari.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Volljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm.

Gjakovë

1.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do te ndërprehet:

Dalja 10kV Bizneset (kodi: 82000020) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: 19 konsumatorë komercial – Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.491 Vëllezrit Frashëri, rr.493 Hasan Prishtina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.547 Tafil Zyberi, rr.551 Edit Durham dhe fshati Zatriq.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do te ndërprehet:

Dalja 10kV STONECATLE-OSA (kodi: 82000018) prej ores 13:00 deri në ora 14:00

Vendet : OSA, STONECASTLE VINEYARDS & ËINERY L.L.C . Rr.486 Xhelal Hajda-Toni..

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet

Dalja 10kV Raq-Moglica (Kodi: 81000117) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjëja Brekoc. Rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica. Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub..

Arsyeja: Përforcimi i rrjetit dhe ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet

Dalja 10kV Prugovc (Kodi: 10013012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Revizion i daljes.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 15:30 deri në ora 17:30

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike 10kV.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet

Dalja 10kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve 10 kV në Novalon dhe ndërrimi izolatoërve dhe ndërrimi i shtyllës 10 kV në Mihaliq.

Prizren

1.

NS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet

Dalja 10kV Konjuhi (Kodi: 41000004) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Akllap (lagjja e Akllapit) (një pjesë), Banullë, Gumnasellë (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagjja e Akllapit) (një pjesë), Lagja e Burimit, Lagja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë, Çallapeku (një pjesë), Lagjja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë).

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

23.06.2021

                            Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS VG Construction-B.Gashi me kod: (19000026148) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe Ukshin Kovaçica.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

2.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Pozhegu Brothers”SH.P.K.Qemajl Pozhegu(2) me kod: (19000026233) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Ukshin Kovaçica.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

3.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Basri Januzi”M&B COMPANY”SH.P.K me kod: (19000026232) nga ora 14:00 deri 17:00

Vendet: rr. Ukshin Kovaçica dhe rr. Skender Çeku.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=