EKONOMI

KEDS, ja çka paralajmëron qytetarët në Kosovë

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës në Deçan, Fushë Kosovë, Podujevë, Gjakovë për shkak të punimeve në rrjet.

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit.

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçan do të ndërprerët:

TS 10/0.4 kV  Llukë Muçaj  (Kodi:53000009002 ) nga ora 11:00-14:00.

Vendet: rr. Brigada 131 dhe rr.Ali Sutaj.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 04 kV.

22.05.2020

Punime me kërkesë investive

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

TS  10/0.4 kV Hasan Canolli (Kodi: 15018015218) prej orës 09:00 – 21:00.

Vendet: TS  Hasan Canolli, një pjesë dhe rr. Nëna Terezë,

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina si dhe punimin e kokave e vendosja e shinave.

2.

TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS  10/0.4 kV Gazmend Hasani  (Kodi: 10012002242) prej orës 09:00 – 21:00.

Vendet: TS Gazmend Hasani.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina si dhe punimi i kokave e vendosja e shinave.

3.

TS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

TS  10/0.4 kV Besiana  (Kodi: 14000004022) prej orës 08:00 – 16:00.

Vendet: rr. Zahir Pajaziti( një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe i ormanit.

4.

TS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1  (Kodi: 14000009) prej orës 09:30 – 12:30.

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Vendosja e konzollës në Trafoshtyllën 12/2200.

5.

TS 35/10 kV Parku I Biznesit do të ndërprehet:

TS  10/0.4 kV Ibriqet e re  (Kodi: 16023007190) prej orës 10:00 -13:00.

Vendet: Ibriqet.

Arsyeja: Energjizimi i ormanit të ri shpërndarës 0.4 kV në TS ekzistues.

6.

TS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadice   (Kodi: 14000011) prej orës 09:00 – 12:00.

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Montimi i  transformatorëve, konzollave, izolatorëve, përçuesit dhe elementeve të tjera.

22.05.2020

Punime nga KOSTT-i

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet LP-35 kV Malisheva (Kodi: 820820)   prej orës 05:00  deri në ora 08:00

Vendet: rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku, 612 Uiliam Uoker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator), Senik (1 konsumator), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnicë, Ngucat, Senik, Temeqinë, rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë, rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës, rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë, Gajrak, fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, kthimi i linjës 35 kV në gjendjen e mëparshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.