Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“Ke nevojë për vëmendje, karakteri yt po merr fund” – Shqipja e godet me fjalë Edona Jamesin

Banoret e Big Brother VIP Kosova 2, Shqipe Hysenaj dhe Edona James, kanë pasur një përplasje me njëra-tjetrën.

Debati i tyre nisi nga fshehja e shamponëve e që më pas kaloi në fjalë e ofendime.

Shqipja i tha transgjinores nga Suhareka se ka nevojë vetëm për vëmendje, gjë e cila u kundërshtua nga ana saj.
“Ti ke nevojë për vëmendje, vetëm e vetëm për vëmendje”, iu drejtua Hysenaj.
Biondja nga tjetra anë shtoi: “Karakteri im është vëmendja oj vajzë. Unë kur shëtitëm është vëmendja”.
Ajo më pas ia ktheu se karakteri i saj po fle në gjumë dhe se momentalisht nuk po bën asgjë.

E fundit konkurrente që u largua nga shtëpia e famshme është këngëtarja Monika Salihu.

Go to TOP