Kosova

KDI tryezë diskutimi me qytetarët dhe kandidatët për deputetë nga partitë

Instituti Demokratik i Kosovës sot organizon tryezën e diskutimit ndërmjet qytetarëve dhe kandidatëve për deputetë nga subjektet politike.

Ky diskutim ka të bëjë me  temën “Qasja e subjekteve politike rreth çështjes së gjinekologut në nivel komunal”.

Diskutimi nis prej orës 10:00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.