SPORT

KB Prishtina zyrtarizon trajnerin e ri

KB Prishtina ka zyrtarizuar trajnerin e ri Teo Hojc.

Slloveni do ta udhëheqë Prishtinën për pjesën e dytë të kampionatit.

“Slloveni Hojc, do jetë kryetrajner i klubit për pjesën e dytë të kampionatit. Teo Hojq së fundmi ishte trajner në klubin e njohur Sllovak, Patrioti Levice ku për katër vite në drejtim të këtij klubi arriti të fitoj titullin në sezonin 2018 dhe kupën në sezonin 2019”, thuhet në konfirmimin e Prishtinës.