Kosova

Kastrati: Jam ndjerë në siklet ta refuzoj ftesën nga një parti politike

Humanisti Halil Kastrati ka sqaruar për publikun se ka pasur oferta nga partitë e ndryshme.

Ai në Debat Plus tha se është ndjerë në sikletë kur  i është ofruar prej një partie të caktuar oferta për të hyrë në politikë, sepse sipas tij ai njeri i ka ndihmuar shumë Kastratit në shoqatën “Jetimet e Ballkanit”.

“Ka disa subjekte të cilët nuk dua t i bëj me emër, dhe kam pasur sikletë kur më ka ofruar ofertë,  dhe ka pasur që më është gjetur afër gjithmonë edhe në shoqatë edhe kështu edhe kam pasur siklet me i thanë jo. Unë për këtë shoqatë kam lënë edhe obligime të mija, andaj nëse isha futë në poltikë nuk ja vlejtur”, ka thënë Kastrat, qe transmetom Kosova.Info.

Leave a Reply

Your email address will not be published.