Show Biz

Kaq shumë ka ndryshuar Jehona Sopi

Këngëtarja e njohur Jehona Sopi për vite me radhë i ofroj publikut shqiptar muzikë të mirëfilltë dhe hite të shumta.

Ajo ka gëzuar një simpati dhe dashuri të madhe nga publiku.

Jehona përveç muzikës ka marrë pjesë edhe në festivale të ndryshme muzikore, ku është shpërblyer me çmime të shumta.

Ajo ka vite që është larguar nga skena muzikore dhe rrallë shfaqet në publik, duke mos qenë aktive as në rrjetet sociale.

E në disa fotografi të ndarë nga miqtë e saj, kënëgëtarja duket se ka ndryshuar shumë.

Këngëtarja ka shtuar më peshë, duke i dhënë në këtë mënyrë një pamje të re Jehonës së vjetër.

Megjithatë ajo duket mjaftë bukur dhe me plotë sharm si gjithmonë